Geschiedenis

De Koningin Emmaschool startte ooit in 1922 in Heveadorp en is sinds 1967 aan de Mozartlaan te Doorwerth gehuisvest. In augustus 1985 fuseerde de school met de toenmalige kleuterschool "De Gonzende Korf" tot De Wegwijzer.
Sinds 1 januari 2019 heet de school De Atlas.  De Atlas is sinds 1995 een dependance van de Atlas te Renkum. Dit houdt in dat er op financieel, personeel en inhoudelijk gebied een duidelijke samenwerking is. Met ingang van 15 maart 2001 is een peuterspeelzaal ondergebracht in het gebouw van "De Atlas". Samen met Kinderopvang Peuterplein werken we aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Zeer regelmatig zijn er voor peuters en kleuters gecombineerde activiteiten, aansluitend bij hun ontwikkelingsniveau.
Sinds 1 augustus 2004 zijn de openbare scholen van de gemeenten Renkum, Wageningen en Rhenen verenigd in stichting PPO De Link.
 

PPO DE Link: Basisschool De Atlas Doorwerth

algemene informatie voor nieuwe ouders

Welkom op de website van basisschool de Atlas te Doorwerth. Op deze site geven wij een globaal beeld van onze school. Een school waar persoonlijke aandacht en respect tot de basiswaarden behoort. Kijk gerust bij de foto's. Deze geven een beeld van de vele bezigheden van de kinderen.

Mocht u na het het zien van deze website geïnteresseerd zijn geraakt voor een nader contact, dan kunt u heel eenvoudig een afspraak maken door te bellen, te mailen of door op het aanmeldformulier te klikken.