Samenwerkingsverband Passendwijs

Alle schoolbesturen in Nederland hebben van het Ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap de opdracht gekregen om in regionale samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs te gaan verzorgen voor alle leerlingen in de eigen regio. Passend Onderwijs is bedoeld om ervoor te zorgen dat elk kind een goede onderwijsplek krijgt; zo nodig met wat extra aandacht en begeleiding. 
 

 
Samenwerkingsverband Passendwijs is verantwoordelijk voor het inrichten en realiseren van Passend Onderwijs in de gemeenten Arnhem, Rheden, Roozendaal, Overbetuwe, Lingewaard en Renkum. Alle aangesloten schoolbesturen hebben afspraken met elkaar gemaakt hoe elke leerling zo goed mogelijk Passend Onderwijs kan krijgen. 
In het samenwerkingsverband zijn scholen voor regulier, speciaal basisonderwijs (SBaO) en speciaal onderwijs (SO) vertegenwoordigd. 

Op de website  www.swv-passendwijs.nl vindt u verdere informatie over de verschillende aspecten van passend onderwijs, de zorgplicht die de scholen hebben en kunt u nieuwe ontwikkelingen volgen.

PPO DE Link: Basisschool De Atlas Doorwerth

algemene informatie voor nieuwe ouders

Welkom op de website van basisschool de Atlas te Doorwerth. Op deze site geven wij een globaal beeld van onze school. Een school waar persoonlijke aandacht en respect tot de basiswaarden behoort. Kijk gerust bij de foto's. Deze geven een beeld van de vele bezigheden van de kinderen.

Mocht u na het het zien van deze website geïnteresseerd zijn geraakt voor een nader contact, dan kunt u heel eenvoudig een afspraak maken door te bellen, te mailen of door op het aanmeldformulier te klikken.