Samenwerkingspartners

De Atlas Renkum
 

De hoofdvestiging is gevestigd in Renkum.

Klik hier om naar de website te gaan

Kentalis

Al jaren werken we samen met het speciaal onderwijs. Kentalis is onze partner als het gaat om kinderen met Taalontwikkelingsstoornissen (TOS). Op dinsdag en donderdag is Yvonne, de onderwijsassistente van Kentalis, bij ons op school aanwezig om het onderwijs-leerproces te ondersteunen. Patrick is als ambulant begeleider een directe samenwerkingspartner van onze intern begeleider. 

Klik hier om naar de website te gaan

Peuterplein
 

Kinderopvang Peuterplein is gehuisvest naast de kleuterklas. Er is ruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Specialisatie is het peuterwerk.Samen met school wordt er gewerkt aan individueel doorgaande leer- en ontwikkelingslijnen van 2 t/m 12 jaar

Klik hier om naar de website te gaan
Wij werken samen met de kinderoefentherapeut. Kinderoefentherapeute Mery helpt kinderen op onze school met een motorische hulpvraag.

Klik hier om naar de website te gaan. 

Logopedie Poolman en Smal

Wij werken samen met logopediepraktijk Poolman.Twee dagen per week is Gerlinde in school aanwezig om (groepjes) kinderen logopedisch te ondersteunen.

Klik hier om naar de website te gaan

PPO DE Link: Basisschool De Atlas Doorwerth

algemene informatie voor nieuwe ouders

Welkom op de website van basisschool de Atlas te Doorwerth. Op deze site geven wij een globaal beeld van onze school. Een school waar persoonlijke aandacht en respect tot de basiswaarden behoort. Kijk gerust bij de foto's. Deze geven een beeld van de vele bezigheden van de kinderen.

Mocht u na het het zien van deze website geïnteresseerd zijn geraakt voor een nader contact, dan kunt u heel eenvoudig een afspraak maken door te bellen, te mailen of door op het aanmeldformulier te klikken.