Het bestuur

 
 

Op 1 augustus 2004 is PPO de Link (stichting Partners Primair Onderwijs de Link) opgericht. In onze stichting zijn de openbare scholen uit drie gemeenten ondergebracht, de gemeenten Renkum, Wageningen en Rhenen. Stichting PPO de Link bestaat uit 11 scholen, tien scholen voor basisonderwijs en één school voor speciaal basisonderwijs (SBO de Dijk).

PPO de Link is een stichting voor openbaar onderwijs. De scholen van PPO de Link hebben normen en waarden hoog in hun vaandel staan waarbij respect voor ieders overtuiging en levensvisie voorop staat. Wat álle scholen met elkaar gemeen hebben is de missie en visie van PPO de Link. Deze missie en visie is na discussies met directeuren, de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR), de medezeggenschapsraden (MR) en teamleden verwoord.

PPO de Link biedt al haar scholen de mogelijkheid om een eigen visie op onderwijs te ontwikkelen. Dat betekent dat de stichting een Montessorischool, twee Daltonscholen, een school met een internationaal karakter, een school die projectmatig werkt, een school met extra aandacht voor zorgleerlingen en meer traditionele scholen kent.

Meer informatie over PPO de Link kunt u vinden op de website

www.ppodelink.nl .

Contactgegevens:
PPO de Link
Algemeen directeur: Dhr. M. Buurman 
Bantuinweg 45
3911 MV Rhenen
0317-313132

PPO DE Link: Basisschool De Atlas Doorwerth

algemene informatie voor nieuwe ouders

Welkom op de website van basisschool de Atlas te Doorwerth. Op deze site geven wij een globaal beeld van onze school. Een school waar persoonlijke aandacht en respect tot de basiswaarden behoort. Kijk gerust bij de foto's. Deze geven een beeld van de vele bezigheden van de kinderen.

Mocht u na het het zien van deze website geïnteresseerd zijn geraakt voor een nader contact, dan kunt u heel eenvoudig een afspraak maken door te bellen, te mailen of door op het aanmeldformulier te klikken.