Contact

 

 

Bel ons:  

026-3333782


Bezoek ons: 

Mozartlaan 1 6865 GA Doorwerth

 

Postadres:

Mozartlaan 1 6865 GA Doorwerth

 

Mail ons:  

info@de-atlas.nl

 


Aanmelden


Ons basisonderwijs is bestemd voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Als uw kind bijna vier jaar is, mag het een beperkt aantal ochtenden of middagen komen kennismaken om alvast een beetje de sfeer te proeven en te wennen aan de nieuwe omgeving.

Over deze kennismakingsbezoekjes en wanneer deze zullen plaatsvinden maakt u afspraken met de leerkracht van groep 1.  Op het moment dat uw kind voor het eerst naar school gaat, moet het op school ingeschreven zijn. Kinderen kunnen het gehele jaar door aangemeld worden.

U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek op school. U wordt vriendelijk verzocht daarvoor eerst een afspraak te maken. U kunt uw kind aanmelden door middel van een aanmeldformulier. Dit formulier moet volledig worden ingevuld om zo te voldoen aan de wettelijk vastgestelde eisen. De formulieren zijn op school verkrijgbaar.

Door de samenwerking met de peuterspeelzaal kunnen kinderen al ruim voor hun vierde jaar kennismaken met de sfeer, structuur en werkwijze van de basisschool. Neemt u gerust contact op indien u hierover meer informatie wenst.

PPO DE Link: Basisschool De Atlas Doorwerth

algemene informatie voor nieuwe ouders

Welkom op de website van basisschool de Atlas te Doorwerth. Op deze site geven wij een globaal beeld van onze school. Een school waar persoonlijke aandacht en respect tot de basiswaarden behoort. Kijk gerust bij de foto's. Deze geven een beeld van de vele bezigheden van de kinderen.

Mocht u na het het zien van deze website geïnteresseerd zijn geraakt voor een nader contact, dan kunt u heel eenvoudig een afspraak maken door te bellen, te mailen of door op het aanmeldformulier te klikken.